4. september 2008

4 igjen - nei 3 igjen










Nå er det bare 4 valper igjen. Ibland låter vi valpene løpe fritt fra kjøkkenet gjennom stuen og ut på terassen. Det er morro det. Og det er full fart. T o m Alice er med og inviterer til lek. Valpene erter også henne litt - de er mye raskere og kan fort leke gjemsel med henne!!
På ettermiddagen i dag torsdag kom Olav Hans og hentet Tiril - "Gullkorn". En selvsikker valp med klare vakre farger. En tøffing. Hun får det helt super. I familien til Tiril venter en storesøster som er en strihåret daks som jakter på rådyr. Tiril får jakte på fjell og skog. Hun skal også opp til prøver. Igjen er vi spente på vad det blir av valpen vår. Lykke til Olav Hans!




Så var det 3 igjen. Alice lyfter ikke et øye når de nye eierne bærer ut valpene av dørren. ( Hun er nok litt lei ja´).Vi som oppdretter synes at valpene får så fantastiske nye liv at vi fryder oss. Tenk så heldige vi vart!
Mine medhjelperer og naboer - Paula og Embla synes det var rart når deres favorit "Gullkornet" forsvannt, men de vet at det stanner en valp her i huset. Når de får gå "tur" med de resterende så har de raskt glemt "Gullkorn" - kanskje..
Nå venter Daisy (kvitfjell) og Charlie (sølvgutten) spent på sine nye eierer.

Ingen kommentarer: