20. juni 2008

Alice og Rico er paret

ALICE

GS Alice reg.nr 14533/03 er paret med GS Løssfelterets´s Rico reg.nr 26460/05.
Den 7e mai dro en spent eier til Alice ut til Lier for å møte Rico og eier Terje Dyve. Paringen skjedde den 13de dagen i løpetiden første gang og 15de dagen andre gang. Paringen ble vellykket. Terje Dyve som eier Rico er en rutinert og hyggelig GS mann med mange premierte gordonsettere på merittlisten, blant annet 2 av norges dobbelt champions Scott og Dina.

Paringen er en planlagt linjeavel. Hundene har flotte stamtavler med mange jakt- og utstillingschampions som forfedre. I de to stamtavler finner man bla N UCH N JCH Scott reg.nr 35708/91. Scott er bestefar til Alice og oldefar til Rico. Et ønske finnes om å få frem denne flotte og høyt premierte jakthunden i denne paringen.

Både Alice og Rico er ivrige jegere både til fjells og til skogs. De to hundene stiller på jaktprøver og utstilling. Begge hundene er jaktpremierte og har flotte resultater på utstilling. Begge har cert med CACIB (anbefalt internasjonalt championat) på utstilling. Se http://www.dogweb.no/




Alice er nå drektig i den 6e uken og hun begynner å bli preget av dette. Hun er i god form, enda det er båndtvang, for hun løper mye til skogs med Eva.

RICO




Fødsel blir ca den 10. juli.Spente eierer forbereder seg!

ALICE

Valpene leveres etter 8 uker. Da er valpene registrert i NKK og de har helseattest og veterinærattest og fått ormkur. Er du intressert i friske, modige valper med et godt gemytt og serdeles gode blodslinjer, ta kontakt med Eva eller Jo +4790014940/+4792288457