4. september 2008

4 igjen - nei 3 igjen










Nå er det bare 4 valper igjen. Ibland låter vi valpene løpe fritt fra kjøkkenet gjennom stuen og ut på terassen. Det er morro det. Og det er full fart. T o m Alice er med og inviterer til lek. Valpene erter også henne litt - de er mye raskere og kan fort leke gjemsel med henne!!
På ettermiddagen i dag torsdag kom Olav Hans og hentet Tiril - "Gullkorn". En selvsikker valp med klare vakre farger. En tøffing. Hun får det helt super. I familien til Tiril venter en storesøster som er en strihåret daks som jakter på rådyr. Tiril får jakte på fjell og skog. Hun skal også opp til prøver. Igjen er vi spente på vad det blir av valpen vår. Lykke til Olav Hans!




Så var det 3 igjen. Alice lyfter ikke et øye når de nye eierne bærer ut valpene av dørren. ( Hun er nok litt lei ja´).Vi som oppdretter synes at valpene får så fantastiske nye liv at vi fryder oss. Tenk så heldige vi vart!
Mine medhjelperer og naboer - Paula og Embla synes det var rart når deres favorit "Gullkornet" forsvannt, men de vet at det stanner en valp her i huset. Når de får gå "tur" med de resterende så har de raskt glemt "Gullkorn" - kanskje..
Nå venter Daisy (kvitfjell) og Charlie (sølvgutten) spent på sine nye eierer.

2. september 2008

Det tynnes ut nå

På søndagen kom de første som skulle hente en valp, Merete og Tom Even. Lille Mie ( Rødhette ) har kommet i de beste hender. Mie har også fått en "syster", en gordonsetter som heter Tilla. En voksen hund som bor med Merete og Tom Even. Mie skal få jakte og også stå i utstillingsringen. Vi har stor tro på Mie!




Allt går bra med både Alice og Eva og Jo når en etter en valp forsvinner. Det er dags for våre hyggelige nye eierer og ta over valpene. Som nevnt tidligere er vi svært fornøgde med alle som kjøpt valp av oss.
På mandagen kom en hyggelig kar - Torodd - fra Tromsø. En rutinert gordon setter eier som er jeger og hunde instruktør. Bedre kan det ikke bli for Rambo (Blåman). På kvelden skulle han tilbake til Tromsø, og jeg Eva skulle på jobben som flyvertinne. Tilfelligtvis skulle jeg fly til Tromsø, men med et tidligere fly. Vi tog følge på flytåget opp til Gardemoen og Rambo lade seg til å sove i bagen. Vel fremme på flyplassen spurte jeg ved insjekk om Rambo og Torodd kunde bli med meg på flyet. Og de kunde de! Rambo fikk eget sete og lå bare å sov i bagen på stolen ved siden av Torodd.Det var meget hyggelig å få frakte de to opp til nord.
Så kom Arne og hentet Birk (Grønningen). Også en rutinert jeger og gordon setter man. Birk og Arne bor i Drammen. Birk kommer til å få jakte masse på Hardangervidda. Heldiggrisen.





Idag tirsdag har Sigrun og Svein fra Fagernes vart her og fått med seg Mira (Solgul). Mira er også heldig som kommer til en familie som er vant til gordon setter og der det jaktes masse. Mira skal også en tur innom utstillingsringen. Hun er perfekt!











ettermiddagen kom også Hans Christian innom og hentet Lucky (Bruno). Lucky er nå hjemme hos Hans Christian og Christine med de 3 søte og spente barnen. Lucky blir også en heldig hund som ska få jakte i de store og skogsfugel rike skogene i Odalen. Det er lykke det.


Allt går fint og vi ønsker alle til lykke! Det kommer mer....