11. september 2008

CHARLIE


Igår var det vår siste valps tur og komme seg videre. Jeg, Eva tog fly ned til Køpenhavn med Charlie (Sølvgutten) i en liten veske. Han skal bo en time syd for hovedstaden i Mern på kennel Wøkk´s. Vi ble møtt av Cecilie og Karina. De tok Charlie med åpne armer. Han får det fint nede i "det flade land".

Det var en tøff leverans ( følelser) av siste valpen vår. Vi har hatt han i 9,5 uke og blitt kjent med han. Charlie er en meget flott eksteriørmessig valp som blir stor og fin. Han er harmonisk og trygg. En rolig hund som lå i vesken stille og sov under hele reisen. Han hadde t o m eget pass. Og når vi skulle vise det i tolden på flyplassen kom alle tolltjenestemen og skulle kose med søte Charlie. Han var bedårende der han satt rolig i sin veske.

Charlie får det ypperlig på Kennel Wøkk´s. De nye eiene er aktive i gordonsetter miljøet i Danmark og de har fra før av flere gordon setterer. Charlie får mange nye søsken og han skal bo hos Karina (t.v på bilde) Gå in på http://www.woekks.dk/ og følg med på Charlie!

Nå kan Ninja ha hele puten for seg selv! Snipp snapp snute så var alle ute - foruten Ninja (Blomman).

8. september 2008

Stille

Det begynner å bli stille her hjemme nå. I går søndag kom Agnes, Ragnar og Gunnar og hentet den etterlengtede valpen sin. Daisy (Kvitfjell) får det topp. Hjemme venter en gordon setter storesøster på henne. Bedre kan det ikke bli. Turer til fjells og i marka skal nå utforskes av Daisy. Daisy er en fin og harmonisk valp. Leker vilt og roer seg rask ned igjen. Meget pen i

fargene og hun ser ut at bli ganske stor. Lykke til!


De to resterende valpene har nå mammaen sin helt for seg selv. Alice er med og leker. På onsdag reieser Charlie til Danmark!