7. juli 2008

VALPER!!!


FØDSEL
Søndag den 6e juli begynnte temperaturen på Alice å synke. På kvelden viste den 36,4 gr. Etterhvert så steg temperaturen igjen som var et sikkert tegn på begynnende fødsel. Alice var meget rolig men låg å peste i sofaen.




Etterhvert flyttet Alice seg til valpebingen. Hun var fortsatt meget rolig. Ragnhild som er i familien og veterinær student kom til oss og var med under fødselen. Den begynnte hastig på søndag kveld den 6e juli med en valp kl 2245 og sluttet på mandag den 7e juli kl 1320.
Fødselen varte i 14 timer.
Alice har vært sterk og flink under fødselen. Hun er renslig og kjærlig med de små og dytter de til pattene sine før mat. Mat har hun masse av. Vi ser at hennes fine fysikk og styrke som hun har var verdifull i denne lange prosess.
Valpene er vakre sort og tan. De er feilfrie. Alle har loggførts hvilket klokkeslett de ble født og med valpens fødselsvekt. Vi føljer nøye med på vært enkel.
Til venstre veterinær student Ragnhild som gjort en formidabel insats under de 14 timene fødselen varte. Til høyre eier og jordmorassistent Eva.
Hvor mange ble det? 12 stykken! 8 vakre tisper og 4 vidunderlige hannhunder.
Er dere intressert i valpene ? Tag kontakt med Jo Arnstad på tel +4790014940 eller Eva Otterström +4792288457