30. august 2008

Veterinær

PÅ TUR
Fredagen hadde vi en avtale med veterinæren. Alle valper pakkedes in i buret - som begynner å bli litt litet til de "små" - og vi gav oss av gårde. De blev kontrollert og alle valper fikk u.a - uten anmerkning. De 9 sjarmerte HELE klinikken plus ALLE de som satt og ventet med sine katter, hunder og fugl i venterommet.Valpene ble også ID merket. Omregistrering av rigtig adresse kan gjøres når alle våre hyggelige nye valpeeierer skal på 12 ukers kontroll med respektive valp hos sin veterinær.Her er nå ellers full fart og høy lydnivå. De søte små løper og hopper, krangler, bjeffer, piper og biter - hart!.De vill også ut og utforske verlden.


Action på kjøkkenet. Gullkorn i vanlig hoppende stil.. Solgul og Grønningen sjekker møblemanget.
Lek og morro!!


Solen skiner og det er fortsatt deilig sommer. Valpene får løpe fritt fra kjøkkenet og ut på terassen. Men det koster og være liten og tøff. Poff, så ligger alle i dyp søvn og tar seg igjen til neste økt.

Det nermer seg levering av valpene og vi ønsker alle velkomne til oss.

26. august 2008

NUCH

Løssfelterets Rico, som er pappa til valpene har nå fått titelen Norsk Utstillings Champion! Vi gratulerer eier Terje Dyve. Vi er meget stolte. Ikke rart valpene er vakre!



I natt var vi oppe ca 5 ganger før å stoppe valpene som tog seg ut av sin "valpebinge". Vi byggde hinder før dørren av plank, madrasser, hauger med magasiner og liknande. Åpningen var absolutt tett - trodde vi vær gang, men akk så feil vi tog.
De løp runt i huset og storkoste seg. Vi som fikk nattsøvnen ødelagt av valpefangst og nye kreative ideer til dørrblokkering synes det var mindre gøy..så nå bor de på kjøkkenet, der de har større boltre plass. Og dørråpningen - absolutt tett..
Vi har mange hyggelige besøk. Venner og familie som ønsker å se og kose med valpene våre.
Berge med en valp som sprer glede.


Broren til Berge - Ole - han likte seg godt i valpeburet.

Diderik syntes tennerne til valpene var i vasseste laget.

Mamman til Eva


25. august 2008

UTE og INNE

Det var sommer i helgen og valpene var ute og boltret seg i sin luftegård. Her er Jo på vei ut med et par stykker. Alice følger nøye med.
Grønningen i luftegården.
De liker seg godt ute i den. Nå har valpene blitt 7 uker og det er virkeligen full fart. De prøver hele tiden å ta seg ut fra der de er! Og de lykkes. Men både vi og Alice følger med.
Så kom "jordmor" Ragnhild innom for å hilse på valpene hun var med og forløste. Hun gav bare skryt til de vakkre små krabatene.
Når kvelden kommer og vi står på kjøkkenet for å lage til middagen, tar vi in noen valper som får løpe runt i huset. Og de løper FORT! De elsker det og de har det GØY!


Å spise på sko er antageligtvis en instinkt.....


Nå er det bare en uke igjen. Jeg vet 9 nye eierer som gleder seg til ny valp i huset. De kan dere gjøre. Vi har verldens beste valper. Gratulerer!