11. september 2008

CHARLIE


Igår var det vår siste valps tur og komme seg videre. Jeg, Eva tog fly ned til Køpenhavn med Charlie (Sølvgutten) i en liten veske. Han skal bo en time syd for hovedstaden i Mern på kennel Wøkk´s. Vi ble møtt av Cecilie og Karina. De tok Charlie med åpne armer. Han får det fint nede i "det flade land".

Det var en tøff leverans ( følelser) av siste valpen vår. Vi har hatt han i 9,5 uke og blitt kjent med han. Charlie er en meget flott eksteriørmessig valp som blir stor og fin. Han er harmonisk og trygg. En rolig hund som lå i vesken stille og sov under hele reisen. Han hadde t o m eget pass. Og når vi skulle vise det i tolden på flyplassen kom alle tolltjenestemen og skulle kose med søte Charlie. Han var bedårende der han satt rolig i sin veske.

Charlie får det ypperlig på Kennel Wøkk´s. De nye eiene er aktive i gordonsetter miljøet i Danmark og de har fra før av flere gordon setterer. Charlie får mange nye søsken og han skal bo hos Karina (t.v på bilde) Gå in på http://www.woekks.dk/ og følg med på Charlie!

Nå kan Ninja ha hele puten for seg selv! Snipp snapp snute så var alle ute - foruten Ninja (Blomman).

Ingen kommentarer: